Jag vill bara skrika ut att jag älskar dig

Jag vill bara vara nära dig. Lägga mig ner i din säng och sträcka ut mina armar. Känna din varma kropp mot min. Jag vet att det är omöjligt, för då är så långt ifrån mig. Det var längesen du hyste några känslor för mig. Jag saknar det vi hade. Även om det inte var stort för dig. 
Jag sitter här och blundar och det enda jag ser är ditt skratt. Vi pratade om det idag och just nu så är det bara det som kan värma mig dessa kalla vinternätter. 
Nu när julen närmar sig oss i rask takt så kommer jag bara på en riktig önskning. Det är att få dig tillbaka. Att få hålla i ditt hjärta igen. Jag hade tagit så väl vara på det. Jag hade lagt det i ett skrin av glas som på insidan var klätt av rött sammet. Så mycket älskar jag dig.
Jag vill bara skrika ut det. Jag älskar dig. JAG ÄLSKAR DIG!!! Men det verkar som att du är döv. För du hör inte mig,


Måste sluta nu. Nathan har badat fördigt och snart ska vi väl försöka att sova.
Ha det bäst du läsare. Vi hörs nog snart igen.

Btw, jag har nu samma färg på håret som på min själ. SVARTSVARTSVART! 

Inatt tar det slut

Nu orkar jag inte mer. Vill bara känna smaken av blod. Känna det rinna. Alla sover, dem har däckat av all alkohol och jag har inte druckit något, så jag är helt pigg. Vill inte vara kvar här. Vill bara komma hem. Har skurit mig och mår dåligt för det. Varför mår jag dåligt för att jag har skurit mig? Gör aldrig det annars. Inte om jag har gjort det sjävmant.
Jag kan inte sluta tänka på "namn".Det jag såg innan fick mig nästan att spy. Av ångest då asså.

Ser saker framför mig. Folk som hänger sig i Nathans tak. Precis som Madde. Jag vill inte påminnas om hennes död. Inte om det. Snälla. Jag klarar inte det mer.  Jag vill inte se mer. Jag vill bara dö.
Slog sönder min knoge innan igen.
"Gå och dö Hora! Skada dig. SlåSlåSlå!!!" sa dem. Jag vill bara att dem ska försvinna. Vill försvinna själv. Låt mig försvinna. Har letat efter Nahtans rakblad men hittar det inte. Vill bara skära handlederna av mig och bara dö. Varför lever jag forfarande? Varför får jag inte dö?

Jag har pratat med Nathan om alla problem idag men hon bara fejkar allt. Hon bryr sig inte. Inte ett skit.

Pappa!
Kom och hämta mig. Hjälp mig. Jag vet att du inte kunde komma och hämta mig men det är allvarligt. Jag vill inte vara kvar och jag har inte druckit något. Men alla är fulla och jag klarar inte det. Vill bara dö nu.

Inatt ska jag dö. Hejdå!

Barndomens jul

Tankarna har fyllt mitt huvud. Längtan är fruktansvärd. Minnena finns. Många av dem är underbara, vissa vill jag inte ens tänka på. Jag saknar lukten, ljuset, stämningen, känslan. Denna tid är barndom. Barndom med glädje, familj. Familjen finns fortfarande, men var tog barndomen vägen? Försvann den med åren eller finns den kvar inom mig? Får jag fortfarande känns på paketen under julgranen? Får jag fortfarande längta så mycket som jag gör? Får jag fortfarande gråta när dagen är över och det är ett helt år kvar tills jag får känna samma lycka igen? Får jag vara barn? Snälla, låt mig. Bara den dagen.
Jag vill vakna på morgonen och känna lukten av gran. Jag vill äta skinka, prinskorv, revben och allt det andra goda. Jag vill kolla på Kalle Anka och skratta så jag får kramp i magen. Jag vill slita upp pappret på klapparna. Men jag vill inte somna. Jag vill att det alltid ska vara jul.

Nostalgi

Jag sitter typ här, panikslagen, trött och med gråten i halsen. Klockan är snart 5 på morgonen och jag kan inte sova. Min kropp sitter på Nathans stol men min själ ligger brevid "namn" i sängen. Jag vill bara vara där. Jag längtar fan tillbaka. Kan inte fatta att det verkligen är som det är. Kan ingen typ bara spola tillbaka tiden till då när jag kunde säga "vi".
Jag vill bara kunna kalla dig älskling igen. Jag vill bara att du ska vilja göra desamma. Kan det inte bli som förut igen? Vår kärlek gick ju inte att stoppa. du sa ju det själv. Du sa att du aldrig skulle sluta älska mig. Vad fan var det för lögn?
Titta nu vad du har gjort mot mig. Ser du? Ser du hur dåligt jag mår? Hör du mitt hjärta krossas? Jag litade verkligen på dina ord. Jag litade på att du sa att jag var den enda. Jävla lögner allt ihop.
Jag är sömnlös på grund av dig. Sover knapp, vill egentligen inte äta heller. Känenr mig tvungen. Allt jag vill är att skära upp mina armar, men jag ska fan vara starkare än så. Jag ska inte låta dig vinna. Jag vet att allt du vill är att jag ska må dåligt. Varsågod, du har lyckats. Och kom inte och säg att du faktiskt bryr dig, för då hade du ringt mig idag. Du hade fan hört av dig. Du lovade ju. Du hör fan aldrig av dig längre. Jag sitter alltid och väntar på dina jävla samtal men aldrig är det din röst på andra sidan telefonen när jag svarar. Vad har hänt?
Jag älskar ju dig </3

RSS 2.0